Έλαβες το δώρο σου με email, όμως πριν φύγεις, ρίξε μια ματιά σε αυτήν την προσφορά, ειδικά για σένα!
Το να μαθεισ μια ξενη γλωσσα ειναι πολυ πιο ευκολο απ' οσο νομιζουν οι περισσοτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Για να μάθεις μια ξένη γλώσσα σε έξι μήνες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι εδώ.

Πώς θα ήταν, αν μπορούσες να γλιτώσεις με μια σου απόφαση 4000 με 5000 ευρώ και ταυτόχρονα να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;

Κάπου τόσα καλείσαι να επενδύσεις σε βάθος χρόνου, όταν ξεκινάς να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα με τον παραδοσιακό τρόπο.

Συν τον χρόνο που καλείσαι να χάσεις.

Συν την περιττή προσπάθεια που μπορείς να αποφύγεις.

Όχι μόνο μαθαίνουμε ξένες γλώσσες με τρόπους που το μυαλό βαριέται. Καλούμαστε να πληρώνουμε για αυτό τουλάχιστον 800 με 1000 ευρώ τον χρόνο επί σειρά ετών, ανάλογα με τη γλώσσα που μαθαίνουμε.

Δυστυχώς, είναι πολλοί οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να μάθουν ξένες γλώσσες. Δεν έχουν, όμως, κάποιο "πρόβλημα". Μάλιστα, το ίδιο το γεγονός πως έμαθαν τη μητρική τους γλώσσα αποτελεί απόδειξη πως μπορούν να μάθουν και οποιαδήποτε άλλη.

Ένα εκπαιδευτικό σύστημα, όμως, που δε λαμβάνει υπόψιν του τη δική σου μοναδικότητα και διαφορετικότητα και τον τρόπο που το δικό σου μυαλό θέλει να μαθαίνει, είναι από την αρχή καταδικασμένο να αποτύχει στο να σε βοηθήσει.

Μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες εύκολα και γρήγορα. Το μυαλό σου έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ’ ότι νομίζεις και μπορείς να μάθεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα, σε επίπεδο ευφράδειας λόγου, μέσα σε έξι μόνο μήνες, αν το επιλέξεις.

Θυμήσου πώς έμαθες τη μητρική σου γλώσσα.

Δυσκολεύτηκες σε κάποια σημεία; Σίγουρα.

Το έβαλες κάτω; Οχι.

Χρειάστηκε να αποστηθίσεις κανόνες και να λύσεις αμέτρητες ασκήσεις; Όχι.

Τα κατάφερες τελικά; Ναι.

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο τρόπος που το μυαλό σου θέλει να μαθαίνει γλώσσες άλλαξε από τότε;

Μετά από δεκατρία χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ξένης γλώσσας και την ειδίκευσή μου πάνω στο αντικείμενο της Meta-Μάθησης μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το μυαλό μπορεί να μάθει οτιδήποτε χρειάζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι κατάφερε, για παράδειγμα, η μαθήτριά μου Αλεξάνδρα να πάει μέσα σε τρεις μόνο μήνες από ένα μέτριο έως κακό επίπεδο Β1 (στα Γερμανικά) στο Γ1 και να πάρει το πτυχίο της με μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι φανταζόταν.

Μπορούμε όλοι να καταφέρουμε πολύ περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε. Το μόνο εμπόδιο είναι εκείνο του “δε μπορώ” ή του “είναι δύσκολο” σε συνδυασμό με αναποτελεσματικές τεχνικές μάθησης, που σύμφωνα με έρευνες οδηγούν στο να χρειαζόμαστε 3, 4, ακόμα και 5 φορές περισσότερο χρόνο.

Μπορούμε και ως ενήλικες να μάθουμε πολύ γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Πολλές φορές, μάλιστα, πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ότι όταν ήμασταν παιδιά.

Προϋπόθεση;

Το να μιμηθούμε τον τρόπο που το μυαλό μαθαίνει φυσικά, ενισχύοντάς τον με όσα γνωρίζουμε πλέον από το πεδίο της νευροεπιστήμης για τη μάθηση και του πώς ο εγκέφαλος αναπτύσσεται.

Βλέπεις, αν δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, το μυαλό είναι σε θέση να μάθει οποιαδήποτε γλώσσα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αν αξιοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί νέους νευρώνες και συνάψεις και ενδυναμώνει αυτά τα νέα μονοπάτια και τα εμπλουτίζει, δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορούμε να μάθουμε έως και στο ένα τρίτο του χρόνου που νομίζαμε ότι χρειαζόμαστε.

Το κλειδί είναι η συνειδητή προσπάθεια και η κατάλληλη προσέγγιση, καθώς και το να καταλάβουμε με ποιον τρόπο θέλει να μαθαίνει το μυαλό μας.

Το Course "Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες" έχει στόχο να σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη γνώση, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια της παραδοσιακής εκπαίδευσης και να κατακτήσεις την ξένη γλώσσα ή τις ξένες γλώσσες που πάντα ήθελες. Όλα αυτά χωρίς να πρέπει αφιερώσεις πολλά χρόνια σκληρής και επίπονης προσπάθειας για να τα καταφέρεις και χωρίς να πρέπει να πληρώσεις μια μικρή περιουσία.

Τι λες; Θέλεις να κερδίσεις χρόνο και χρήματα;

Οι εγγραφές ξεκινούν σε...

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Το πρόβλημα με τις ξένες γλώσσες όπως διδάσκονται συνήθως είναι το εξής...
Παιρνει χρονια ολοκληρα να τις μαθεισ και τελικα δε μπορεις να μιλησεις
Σου έχει συμβεί κι εσένα μετά από χρόνια στα φροντιστήρια να μη μπορείς να πεις κουβέντα ή να μην καταλαβαίνεις όταν σου μιλούν;
Ποσεσ φορεσ εχεις αισθανθει ασχημα επειδη δε μπορουσες να μιλησεις ή να καταλαβεισ καποιον;
Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, παρά τα χρόνια που αφιέρωσαν στο να μελετούν ατελείωτες λίστες λεξιλογίου και λύνοντας αμέτρητες βαρετές ασκήσεις...
ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ
Κι αν σου ζητήσουν να μιλήσεις; Κι αν δε μπορέσεις να αναταπεξέλθεις στις προσδοκίες που δημιουργεί ένα πτυχίο;
Για μένα δεν υπήρξε στο παρελθόν καμία συνέντευξη που να μην έδωσα στις γλώσσες που δήλωνα ότι μιλάω. Τι γίνεται όμως, όταν δε μπορείς να μιλήσεις;

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ
Πόσες φορές το έχεις σκεφτεί και κάτι από αυτά ή όλα αυτά σε κράτησαν πίσω; Οι ξένες γλώσσες αποτελούν μία από τις σημαντικότερες δεξιότητες του 21ου αιώνα και μπορούν να ανεβάσουν την αξία του βιογραφικού σου και το εισόδημά σου. Γιατί να το στερείσαι αυτό;

ΔΙΧΩΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ
Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, στον οποίο θα μπορούσες να ζεις όπου θέλεις και να εργάζεσαι από τον υπολογιστή σου ή να μετοικίσεις σε όποια χώρα θέλεις, το να περιορίζεσαι από γεωγραφικά σύνορα είναι παράνοια.
Η λύση είναι μία και όταν άρχισα να την εφαρμόζω και να διδάσκω με αυτόν τον τρόπο, εξεπλάγην και η ίδια από τα αποτελέσματα:
Η εφαρμογη της μετα-μαθησης στις ξενες γλωσσες
Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως καθηγήτρια ξένης γλώσσας δεν είχα ιδέα πώς να διδάξω. Δε διδασκόμαστε τη Meta-Μάθηση στο πανεπιστήμιο. Ούτε καν τη διδασκαλία καλά-καλά... Έκανα πολλά λάθη, παρά το γεγονός ότι είχα την καλύτερη πρόθεση, και απογοητευόμουν που δε μπορούσα να βοηθήσω τους μαθητές μου όπως ήθελα.

Λεξιλόγιο, τεστ, πολλές ασκήσεις, ορθογραφίες, βαρετά βιβλία, προετοιμασία για πτυχία... Όλα όσα μου έλεγαν οι περισσότερο έμπειροι να κάνω. Το αποτέλεσμα όμως δε δικαίωνε την προσπάθειά μου και ένιωθα πως απογοήτευα τους μαθητές μου.

Όταν αποφάσισα να αρχίσω να μαθαίνω εγώ ξένες γλώσσες με βάση τις αρχές της Meta-Μάθησης, συνειδητοποίησα πως είχα ανακαλύψει έναν θησαυρό και πως αυτός ο θησαυρός θα άλλαζε τα πάντα και για τους μαθητές μου.
το ονομα μου ειναι φυλλισ γαβριηλιδου
Είμαι Ειδική Meta-Μάθησης (της δεξιότητας του μαθαίνω-πώς-να-μαθαίνω), συγγραφέας του βιβλίου "Τα μυστικά της Μνήμης" και συνιδρύτρια του The Brain Hacking Academy. Του μεγαλύτερου ελληνικού podcast αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάμωσης.

Τα εργαλεία και οι τεχνικές που δίνω μέσα από την εκπομπή, τα βιβλία, τα άρθρα και τα σεμινάριά μου βοηθούν χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά να αλλάξουν τα δεδομένα και να πετύχουν τους στόχους τους.

Το όραμά μου είναι το να αποκτήσουν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται πρόσβαση στα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

"Μετά το Course μπορώ να πω με σιγουριά ότι αγαπάω παραπάνω τις γλώσσες κι ότι θέλω να μάθω πολλές και να μαθαίνω συνέχεια. Ξέρω το βασικό, το τί είναι μια γλώσσα (κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου) και ξέρω πως μπορώ να βελιτώσω κάθε τομέα ξεχωριστά. Προτείνω το Course σε όσους αγαπάνε τις γλώσσες, σε όσους φοβούνται τις γλώσσες, σε όσους έχουν χρόνο και δεν ξέρουν τι να τον κάνουν, σε όσους αρέσουν τα ταξίδια και σε όσους ενδιαφέρονται για την αυτοβελτιώση. Το Course απλοποιεί την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε πολύ απλά και ξεκάθαρα βήματα. Και το βασικότερο, επειδή σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν είναι δύσκολη και δεν χρειάζεται να γίνει δυσάρεστη η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας (και όχι μόνο). "

Ροδόλφος Παρτός | Μαέστρος
Πως θα ήταν, λοιπόν, αν μπορούσες να μάθεις την ξένη γλώσσα ή τις ξένες γλώσσες της επιλογής σου εύκολα, γρήγορα, αυτόνομα;
Ποσες περισσοτερεσ ευκαιριεσ θα ειχες;
Πώς θα ήταν, αν μπορούσες να μιλάς με ευκολία και ευφράδεια μέσα σε λίγους μόνο μήνες;

Αν ένιωθες άνετα μιλώντας ακόμα και με native speakers;

Αν σου ανοίγονταν πόρτες που μέχρι τώρα παραμένουν κλειστές;

Και όλα αυτά δίχως να χάσεις χρόνο, ενέργεια και χρήματα σε πράγματα που ξέρεις ήδη ότι δε λειτουργούν.

Πώς θα ήταν, αν μπορούσες να μάθεις όποια γλώσσα επιλέξεις με μόλις 20- 30 λεπτά στοχευμένης εξάσκησης την ημέρα, δίχως κουραστικές ασκήσεις και αποστήθιση που δεν οδηγούν πουθενά;
[ ξενη γλωσσα σε εξι μηνεσ ]
Το online course που σου δίνει τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνεις κι εσύ πολύγλωσσος. 5 ενότητες, 30 μαθήματα και σημαντικές σημειώσεις που σε καθοδηγούν βήμα-βήμα, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου και να γλιτώσεις πολλά χρήματα στην πορεία.

Το πιο υπέροχο για όλα;

Κατακτάς μια δεξιότητα που θα σε βοηθήσει να μάθεις όποια άλλη γλώσσα επιλέξεις στο μέλλον.

Αξίζει να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο;

Οι εγγραφές ξεκινούν σε...

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες!5 ενότητες και 30 online βίντεο-μαθήματα που σε καθοδηγούν βήμα-βήμα

Κάθε μάθημα σε καθοδηγεί μεθοδικά στο να χτίσεις τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να καλλιεργήσεις όποια γλώσσα επιλέξεις γρήγορα, χωρίς περιττή προσπάθεια.

Μέσα από πέντε ενότητες διδάσκεσαι τη μεθοδολογία που σε βοηθά να γίνεις κι εσύ πολύγλωσσος στον δικό σου ρυθμό, με τον τρόπο που το δικό σου μυαλό προτιμά να μαθαίνει.

Όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σου.Σημαντικές σημειώσεις πάνω σε κάθε ενότητα για να ξέρεις πάντα τι χρειάζεται να κάνεις

Κάθε ενότητα συνοδεύεται από σημειώσεις, ώστε να κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη για σένα. 

Σου παρέχουν το υλικό και τα οργανωμένα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, ώστε να πετύχεις πιο εύκολα τον στόχο σου.Συμμετοχή στην αποκλειστική μας ομάδα Meta-Μάθησης

Μια ομάδα Facebook που αποτελείται από ανθρώπους σαν εσένα, με στόχο να εξελιχθούν στις ξένες γλώσσες και να κατακτούν διαρκώς νέες κορυφές.

Εδώ έχεις την ευκαιρία να παίρνεις στήριξη και βοήθεια από μένα και τους άλλους συμμετέχοντες κάθε φορά που το χρειάζεσαι, μέσα από live videos και αναρτήσεις.
Και δεν είναι μόνο αυτά...
[ bonus που ισχυουν μονο απο εδω ]
[ Bonus #1 ]
Τα κλειδιά της στοχοθέτησης
Αποκλειστική πρόσβαση σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου μου "Πώς να αποτύχεις με επιτυχία" , για να εμβαθύνεις στο πώς να εφαρμόσεις το Νοητικό Μοντέλλο της στοχοθέτησης που εφαρμόζουμε στο Course "Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες", καθώς και στο κομμάτι της έρευνας που είναι απαραίτητο συστατικό οποιουδήποτε επιτυχημένου στόχου.
[ Bonus #2 ]
Πρόσβαση σε βιβλιοθήκη πόρων
Πρόσβαση στην αποκλειστική βιβλιοθήκη μου από υλικό  στο διαδίκτυο (video, audio, εργαλεία), που δε θα βρεις μόνος/η σου και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο εύκολα και γρήγορα στο ταξίδι σου.
[ Bonus #3 ]
Ατομική καθοδήγηση για να θέσεις τον στόχο σου
Ο στόχος, αν τεθεί σωστά, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και να σε βοηθήσει να πετύχεις.

Έχεις λοιπόν την προσωπική μου καθοδήγηση και σε αυτό, ώστε να βεβαιωθούμε πως θα τα καταφέρεις.
Η προσφορά ισχύει μόνο από εδώ
Από την 1η έως τις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Οι εγγραφές ξεκινούν σε...

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Λοιπόν;
Τωρα που ξερεισ, τι αποφασιζεις;
Αν θέλεις...

... να κερδίσεις χρήματα και χρόνο που θα ξόδευες σε περιττά μαθήματα
... να μάθεις τη γλώσσα που θέλεις αυτόνομα και να έχεις την επιλογή να δουλέψεις μόνο εκείνα που έχουν σημασία χωρίς να σου κοστίσει μια μικρή περιουσία
... να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευφράδεια στις γλώσσες που μιλάς ήδη
... να ανεβάσεις την αξία του βιογραφικού σου και να γίνεις πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας εντός και εκτός Ελλάδας
... να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στη δουλειά, την εκπαίδευση και τα ταξίδια
... να έχεις ένα εργαλείο συνεχούς ανάπτυξης του νου, καθώς οι ξένες γλώσσες αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην καλύτερη μνήμη και συνολική απόδοση και καλή υγεία του εγκεφάλου
... να αναπτύξεις αγάπη για τις ξένες γλώσσες

Τότε βρίσκεσαι μια απόφαση μακριά από τον στόχο σου.

Να θυμάσαι πως μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα απ' όσα σου έχουν μάθει να πιστεύεις.

Θα χαρώ πολύ να σου δώσω τα εργαλεία για να το ανακαλύψεις.

- Φύλλις Γαβριηλίδου
ολα οσα αποκτασ
με την επένδυσή σου εδώ:
  •  5 ενότητες και 30 online βίντεο-μαθήματα που σε καθοδηγούν βήμα-βήμα
  •  Σημαντικές σημειώσεις πάνω σε κάθε ενότητα
  •  Συμμετοχή στην αποκλειστική ομάδα Meta-Μάθησης
  •  Αποκλειστική πρόσβαση: Τα κλειδιά της στοχοθέτησης
  •  Πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μου από αποκλειστικό υλικό που δε θα βρεις μόνος σου
  •  Ατομική καθοδήγηση για να θέσεις τον γλωσσικό σου στόχο αποτελεσματικά
Συνολική αξία: € 1299
Μόνο από εδώ και για λίγες μόνο μέρες μπορείς να αποκτήσεις όλα αυτά
με € 250

Οι εγγραφές ξεκινούν σε...

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
*phyllisgabriel.com*
Copyright 2020. All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com